![]() | ![]() |
![]() |
| | #1 | ||
| | E f e s™ Clanı Bak Adamınızın Haline
Konu GM_Cappy tarafından (07-30-2011 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. | ||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #2 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 92 Üyelik tarihi: Apr 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Gereği yapılsın biz bütün gün np kasıyoruz adam 5-10 adam kesiyor hemen npsini kasıyor.. Üstelik bide trade atıyor adama.. KOMİK ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #3 | ||||||||||
![]() Seviye: 2 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 37 Üyelik tarihi: Jun 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Aynen Kardeşim Gereği Yapılsın | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #4 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 370 Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Yer'im yurdum yok :)
KOGameWorld PVP | gereği yapılacak bişey yokki trade attı diye mute veya banmı yicek onun saygısını gösterir. bebenin teki zaten. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #5 | ||||||||||
![]() Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 11 Üyelik tarihi: Jul 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | gel bi cahr açıp kesiliyimde ağlama ![]() ![]() ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #6 | ||||||||||
![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 98 Üyelik tarihi: Jun 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | bu ağlama meselesı değil gerizekalı insanlar .. adam olup olmama meselesı .. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #7 | ||||||||||
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Benim ki np meselesi degil Cocuk mu eylendiriyor | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #8 | ||||||||||
![]() Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 0 Üyelik tarihi: Jul 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Bir char acayım diyenlerin her an town atıp, 10k bastığını iyi biliyoruz. ![]() Komik olmayın, resim herşeyi anlatıyor zaten. Daha fazlası laf-ı guzaf ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #9 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() Seviye: 9 [ ]Aktiflik: 0 / 224 Üyelik tarihi: Aug 2009
KOGameWorld PVP | qel izin verim beni kes baska char acmaya ne gerek var aq ![]() є ợ ค ร ย ร | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #10 | ||||||||||
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Peqagus Anlamıyormusun Ben Np Peşinde Degilim Onun Yaptıgına Bak Cocukmu Eylendiyor | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| Etiketler |
| ayiktinmisekerim |
| Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |