![]() | ![]() |
![]() |
| | #1 |
| | S.a beyler kendi üyeliğimden açamadım konuyu daha aktive kodu gelmediğinden böyle bi asaslığa soyunduk gördük ki serverda kalitesiz insan çok.Ben yakaladıkça atcam resimlerini hepinize kolay gelsin.... ![]() Rint1nt1n: ve MonareHazee ikilisini sunuyorum sizlere burdan yaksınlar çocukça karıştıkları vs lere ![]() |
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #2 | ||||||||||
![]() Seviye: 12 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 279 Üyelik tarihi: Jul 2009
KOGameWorld PVP | Sen orda kimLe vs atıyodun ve kim vs'e karışdı? | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #3 | ||||||||||
![]() Seviye: 10 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 229 Üyelik tarihi: Mar 2010
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | 50 n.p içiN yapmıcakLaRı şey yok ^^ | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #4 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 360 Üyelik tarihi: Dec 2009
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Genelleme yapmak istemiyorum ama humanlarda ne kadar kalitesiz insan var ya...Emre seninle yapıyordum ama yapamadık 50 np çok değerli demekki...Anlamadığım kesersinde beni çünkü yeni ogreniyorum assasianı maksat takılmak ogrenmek alıştırma vs. ama cz ye inmeye gelmiyor 2 kşi calısıyor asaslar vs lerde.... | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #5 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 180 Üyelik tarihi: Mar 2010
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Böle çıkıyo işte 1-2 tane rezil ediolar bizi ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #6 | ||||||||||
![]() Seviye: 8 [ ]Aktiflik: 0 / 193 Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: antaLya
KOGameWorld PVP | Biz artık Orc uz...HumanLık gecti Bizden.. ^^ | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #7 | ||||||||||
![]() Seviye: 11 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 264 Üyelik tarihi: Mar 2010
KOGameWorld PVP | Azımı Açtırma umut ya gorduk cz de 2 pt geldiniz 6 kişi Resmen Sıctınız batırdınız kendi ptnizin içine bizde db de yok full bana süper parazit attack kırıcı attınız yuh diyorum İnneRVisiOn™ A Laf yok Sadece Come on Arena Clan vs yada Clan vs Cz ! | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #8 | ||||||||||
![]() Seviye: 10 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 229 Üyelik tarihi: Mar 2010
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | oLucak zaten cLan wS ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #9 | |||||||||||
![]() ![]() ![]() Seviye: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 129 Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: ỉżм¡я
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() | |||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #10 | ||||||||||
![]() Seviye: 8 [ ]Aktiflik: 0 / 193 Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: antaLya
KOGameWorld PVP | Clan vs De AnLasıLır hersey erkan Bos Yere Yırtma kendini Sus Sadece GOster Kendini Lighting Le Zaman innervision^^^ zamanıdır ^^^![]() ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| Etiketler |
| ben, devilofquad, dikkat |
| Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |