![]() | ![]() |
![]() |
| | #2 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 92 Üyelik tarihi: Apr 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Helal olsun benim yılmazıma. Krowaz filan gerek yok her türlü akaaar. ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #3 | ||||||||||
![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 98 Üyelik tarihi: Jun 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | helal olsun .. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #4 | ||||||||||
![]() Seviye: 2 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 46 Üyelik tarihi: Jul 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | hll olsun yılmazım ) | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #5 | ||||||||||
![]() Seviye: 6 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 128 Üyelik tarihi: Jan 2010
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | OfLee kim bilmiyorm Çağrı'nın vs lerinin iyi olmadığını biliyorm ama ne zaman denk geldiysem bu OfLee ye üstünde hp kıyafet ile vs başlayıp str leri takarak hp ve mp kazanıyor bu yüzden kesmesi daha kolay oluyor krowaz aldığında tekrar yapsınlar bakalım bu kdr iyi vs yapabilicekmi? Ayrıca bu yorumum yanlış algılanmasın ben adama oynamayı bilmiyor Çağrı'yı kesemez demiyorum sadece gözlemlediklerimi söylüyorm bir video çekmedende yapmıyorum dediğine inanmam Saygılar..Konu QuaD tarafından (07-25-2011 Saat 02:11 ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #6 | ||||||||||
![]() ![]() Seviye: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 157 Üyelik tarihi: Jun 2011
KOGameWorld PVP | Bence senın dedıkLerın cok anlamsız Benımde dusuncelerım boyLe Herkesın kendıne qore bı oynama metodu yada metodLarı var kımsede Bısey dıyemez bırde su krovaz olayı var wsLerde (genellıkle cz de oluyo) bazı human arkadasLar kroLarı cıkarmam ıcın ısaret verıyo arkadasLar ben bu kroLarı yada baska bırısı uzerındekı kroLarı cıkaracaksa neden Mal qıbı 5ok np kasmaya uqrasıyo anlam veremıyorum Yorum sıze kalmıs ![]() | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #7 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 92 Üyelik tarihi: Apr 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Daha fazla uzatmaya gerek yok, ws atmislar ve ImOfLee (yilmaz) kazanmis... | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #8 | |||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 370 Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Yer'im yurdum yok :)
KOGameWorld PVP | Alıntı:
![]() | |||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #9 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 12 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 283 Üyelik tarihi: Nov 2009
KOGameWorld PVP | La hayatımda kullanmadım o hp shelleri kendim playerım ![]() ComeFaceHair | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #10 | ||||||||||
![]() Seviye: 3 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 60 Üyelik tarihi: Sep 2010 Bulunduğu yer: warrior
KOGameWorld PVP | Ws budur resimler var efesede sorun herkesde şahit resimde orda kaç kişinin bulunduğunu görüyorsunuz zaten gerisi boş lafa tok karın ağrısı... (ICrimeBizneeZ) | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| Etiketler |
| efesextra, imoflee, winner |
| Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |