![]() | ![]() |
![]() |
| | #2 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 92 Üyelik tarihi: Apr 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Tebrik ederim kardesim ama 0rhan'inda hakkini yememek lazim diye düsünüyorum!.. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #3 | ||||||||||
![]() ![]() Seviye: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 157 Üyelik tarihi: Jun 2011
KOGameWorld PVP | TebrıkLer.. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #4 | ||||||||||
![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 85 Üyelik tarihi: Jun 2011 Bulunduğu yer: The Hell
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #5 | ||||||||||
![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 85 Üyelik tarihi: Jun 2011 Bulunduğu yer: The Hell
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #6 | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #7 | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #8 | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #9 | ||||||||||
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | 1.si sana o gun gunumde degılım dedım 20 30 kere kestın sonlarda ısınmaya basladım son 2 vsyıde aldım gotun yemedı kactın hemen pedal olsa sana 20 30 kere bı kacındada full hp kesılmezdım skıl dızımıne gelınce ılkını m20den sonra serı olsun dıye kullanıyorum dıgerı zaten normal skıl dızımım vıdeolarımda bıle var aç izle acyrıca senın ne bok yedıgıni de bılıyorum ben eskı dbde premıum potlarından kullanan serefsızın tekısın sende ve temız oynadıgını soyluyodun ve senın can toplama sahtekarlıgında bırgun cıkar ortaya bana pedal dıyosun 4 sanıyede can fulluyosun herkez bılıyo bunu sana gore herkez ezık zaten tek kınq sensın senı kesen pedal oluyo kacısı yok Konu Exellent tarafından (03-15-2012 Saat 09:53 ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #10 | |||||||||||
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Alıntı:
warrıor assas her vs varım g.tun yesın yeter ki eşit şartta olsun her zaman biraz adamsan tabi Konu Exellent tarafından (03-11-2012 Saat 23:12 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| Etiketler |
| ibehzatché, justanotherstar |
| Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |