![]() | ![]() |
![]() |
| | #1 |
| | Oyunu ortada oynuyorum sag ve sol siyah tam ekran yapamadım bir türlü yardımcı olurmusunuz ![]() |
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #2 | ||||||||||
![]() Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 0 Üyelik tarihi: Feb 2011
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | bilgisayarın oyun driverından kaynaklanıyor bende öle oynuyorum bi sorun yasamıcaksan öle oyna derim çünkü donma sorunu oluyor öbür türlü.. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #3 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() Seviye: 10 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 233 Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Kütahya
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 5000 Rep Derecesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sag tuşa tıkla ekran çözünürlügü war ona tıkla kardeş orda çözünürlük war onun ayarlarını 1280x768 yada 1024x768 yap o zaman oluyor.. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #4 | ||||||||||
![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 80 Üyelik tarihi: Dec 2009
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 13 Rep Derecesi : ![]() | olmuyor iste. | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #5 | ||||||||||
![]() Seviye: 1 [ ]Aktiflik: 0 / 5 Üyelik tarihi: Mar 2012 Bulunduğu yer: istanbul
KOGameWorld PVP | ßendede oleydi seçeneklerden sesolution' 1024x768 Color depth: 16Bit... yaptım düzeldi ..... (TheDeadLyPriasT)..... | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
| | #6 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 173 Üyelik tarihi: May 2011 Bulunduğu yer: Bandırma[10,5]
KOGameWorld PVP Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | boşuna uğraşma oyun oynuyamazsn diğer türlü | ||||||||||
| |
| Sponsor Linkleri |
| |
![]() |
| Etiketler |
| ekran, tam, windows |
| Paylaş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |