![]() | ![]() |
![]() |
| | #1 |
| | Merhaba arkadaşlar forumda gördüm 1-2 konu açılmış fakat çözüme ulaşılamamış .Öncelikle CamStudio die bir program var onu indiriyoruz.Link vermiyeceğim virüs var filan diyenler çıkar elbet .O yüzden siz netten araştırın kolay bulunur bir program.Programı açıyoruz ve;region bölümünden full screen yapıyoruz tam ekran. ![]() Daha sonra turuncu renkte olan record tuşuna basıyoruz ve kayıt başlıyor.Durdurmak içinde mavi renkte olan stop tıkladıkmı durur ve ekrana nereye kaydedileceği ve adı ne olacağı bölüm gelir.İstediğiniz yere kaydedersiniz size kalmış birşey ![]() ![]() Biraz bulanık olabilir fakat daha iyisini bilen varsa anlatsın bizde ondan yapalım ![]() İyi şeyler çekmeniz dileğiyle ![]() ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 27.07.2010 edit:videoya müzik eklemek anlatıldı. Arkadaşlar bu konuyu açtıktan sonra pmler geldi iyi anlatmışsında müziği nasıl ekliyecez diye ![]() Oda çok kolay bilgisayarınızda zaten yüklü olan bir program Windows Movie Maker açıyoruz içine videomuzla müziğimizi sürüklüyoruz ve gerisi videoda anlatıldı zaten. Sorularınız olursa cevaplarım.http://www.dailymotion.com/video/xe5...mek_videogames Konu NyyyZaaam tarafından (07-27-2010 Saat 14:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 8 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 178 Üyelik tarihi: Jun 2009
Login.highclasstr.net | Anlatım için teşekkürler ))HighClassTR KO ![]() Kaliteli PK SERVER ![]() | ||||||||||
| | |
| | #3 | ||||||||||
![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 78 Üyelik tarihi: Dec 2009
Login.highclasstr.net Rep Puanı : 13 Rep Derecesi : ![]() | Onayladığınız için ben teşekkür ederim. Sormak istediğiniz birşey varsa bu başlık altında cevaplarım arkadaşlar. | ||||||||||
| | |
| | #4 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 371 Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: Yer'im yurdum yok :)
Login.highclasstr.net | bilgi icin eline saglıkta keske biraz daha acıklama yapabilseydin ![]() Konu RapSt4r tarafından (07-24-2010 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.. | ||||||||||
| | |
| | #5 | |||||||||||
![]() Seviye: 4 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 78 Üyelik tarihi: Dec 2009
Login.highclasstr.net Rep Puanı : 13 Rep Derecesi : ![]() | Alıntı:
.Ekrana nereye kaydedeceiğiniz ve isminin ne olacağı bölüm geliyor ve kaydediliyor bu kadar. | |||||||||||
| | |
| | #6 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 15 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 367 Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: 77. ßoyuT.
Login.highclasstr.net | BiLgiLendirme İçin TeşekkürLer.Gayet Basit Bir Program Daha Zordur Diye Düşünüyordum ^^ | ||||||||||
| | |
| | #7 | ||||||||||
| Seviye: -INF [ ]Aktiflik: NAN / -INF | Teşekkürler Kardeşim Bilgilendirme için ![]() | ||||||||||
|
| | #8 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 11 [ ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 266 Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: ' ' TéxaS :) !
Login.highclasstr.net Rep Puanı : 12 Rep Derecesi : ![]() | TésékkurLér Bilgilendirme icin (: | ||||||||||
| | |
| | #9 | ||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 5 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 124 Üyelik tarihi: Jul 2010
Login.highclasstr.net Rep Puanı : 10 Rep Derecesi : ![]() | Teşekkurler Saol Emegin icin .. | ||||||||||
| | |
| | #10 | |||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviye: 11 [ ![]() ]Aktiflik: 0 / 256 Üyelik tarihi: Aug 2009 Bulunduğu yer: Izmir/ßuca
Login.highclasstr.net | Paylaşım için Ty Alıntı:
![]() Fraps Full sürümü yüklersin Movies Sekmesine qelirsin. Record Sound Seçeneğini kaldırırsın Full-Size Yaparsın 30 Fps yaparsın Video Capture Hotkey= Başlatma ve Bitiş. Bunun için istediğin bir tuşa basarsın sonrada Video çekme işlemine başlayabilirsin. Videoda da Bulanıklık Felan olmaz. ![]()
Konu WarriorAnqel tarafından (05-04-2011 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||
| | |
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, koyma, müzik, video |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |